Lea & Lovro


My Profile

Starosna kategorija mladeži

Lovro rođen 20.12.2001.g. i Lea , rođena 17.09.2002.g. Blještavilo i elegancija plesnih haljina i odijela kao i jedinstveni spoj glazbe i pokreta privukli su ih još u dobi od sedam godina, kada su zajedno sa slovima abecede počeli učiti i prve plesne korake, i od tada iza njih su godine napornog rada, treniranja i odricanja. Lovro ima 13, a Lea 12 godina, odlični su učenici sedmog i šestog razreda osnovne škole i imaju potpunu podršku svojih profesora za plesne nastupe i natjecanja.

U starosnom razredu Mladeži plešu u najvišoj kategoriji za svoju dob (B kategoriji) i natječu se u tri sportske discipline: standardnim plesovima, latino-američkim plesovima i kombinaciji 10 sportskih plesova. Ponose se brojnim zlatnim i srebrnim medaljama i peharima, kako sa natjecanja u gradovima lijepe naše, tako i onih izvan granica Hrvatske. Na rejting listi zauzimaju visoko drugo mjesto . Svakodnevno treniraju 2-3 sata. Iako po godinama još uvijek djeca, u plesu su vrlo ozbiljni i profesionalni.

Postignuća

About Me

U četiri godine zajedničkog plesa tri puta su viceprvaci Republike Hrvatske u ST plesovima, dva puta treći na prijestolju u kombinaciji 10 plesova, kao i finalisti RH u LA plesovima u konkurenciji mnogobrojnih natjecateljskih parova. Trećim mjestom u kombinaciji 10 plesova i titulom viceprvaka RH u ST plesovima na ovogodišnjem državnom prvenstvu stječu status državnih reprezentativaca i u ST i LA.

Podijeli na fejsu

Slike & Video

© Partner fotograf Tea Franjić

Naši profesionalni plesači za Vašu nezaboravnu večer.